Animatie

Hunting of the Snark

Lopende Act               Steltlopen en poppenspel    

‘The Hunting Of The Snark’ is een no-nonsens gedicht van Lewis Caroll (bekend van Alice in Wonderland). Dit verhaal is ontwikkeld tot een professionele steltloop-act met waanzinnige kostuums. Het verhaal gaat over een stel interessante figuren die op een boot op zoek gaan naar een niet bestaand figuur ‘The Snark’.

Deze figuren zijn ontwikkeld tot personages in een lopende act. Daarbij is ‘The Snark’ een pop die kan worden gemanipuleerd en zijn de steltlopers personages van de boot die aan het zoeken zijn naar The Snark. Dit wordt ondersteund door middel van geluid en mogelijk ook licht.

Kostuums door Lisa Louwers

Samenwerking tussen Circus Factory en Fabriek Fysiek


Raindrops

Lopende Act               Steltlopen / Hoge Bi / Hoge Eenwieler

Raindrops is een act waarbij de steltlopers zich verschuilen onder paraplu’s waar regen uit komt. Ze begeleiden het publiek naar een plek waar ze kunnen ‘schuilen’.

De personages zijn gekleed als oud Engelse heren ( met een bolhoed en een jacquet. Ook hebben ze ieder een paraplu. Eventueel is het mogelijk om de steltlopers een logo van een organisatie te laten dragen. NB. De steltlopers kunnen alleen bij buitenlocaties worden ingezet.

Samenwerking tussen Circus Factory en Fabriek Fysiek