Circusschool

Circuslessen met kwaliteit: voor iedereen!

Fabriek Fysiek is een circusschool in Arnhem en ook een community voor circus. Iedereen die een hart heeft voor circus is welkom. Het maakt niet of of je een beginnende of een gevorderde artiest bent, of dat je een beperking hebt. We gaan samen de lessen maken. Circus kun je niet alleen doen.

Talent ontwikkelen
In een circusles is er veel ruimte om te ontdekken, te verdiepen en je talenten te ontwikkelen. Circus is uniek binnen de kunst: het heeft geen woorden nodig, is actief, gericht op samenwerking en er is veel ruimte voor diversiteit.

Een circusles is sport en cultuur samen
Sport is belangrijk voor je fysieke ontwikkeling, samenwerking tussen je hersenen, goed in je vel zitten, middel tegen te dik zijn en belangrijk voor je welzijn. Cultuur maakt je wereld groter, je wordt creatiever, wat steeds belangrijker wordt in deze tijd.

Waarom circuslessen?
• doorzettingsvermogen, door hard te werken
• durf, meer risico nemen, onder begeleiding
• samenwerken, vertrouwen, met elkaar delen
• plezier en geluk
• waarmaken van dromen en wensen
• groter zelfbeeld, jezelf ontwikkelen

Samenwerken met andere circusscholen!
Samenwerken met andere circusscholen! We hebben een groot netwerk met andere jeugdcircussen zodat we samen kunnen werken en samen kunnen optreden. Zo gaan we jaarlijks met een groep naar het Acrobats festival in België.

Proefles?
Mocht je nog twijfelen of circus iets voor jou is? Wil je de kwaliteit van de circuslessen ervaren? Je bent altijd welkom voor een proefles. 

Waar zijn de circuslessen?
De circuslessen worden gegeven in een grote sporthal van Common Ground in Klarendal. Er is veel ruimte is voor (lucht)acrobatiek, balans en jongleren. Neerlandstuinstraat 16, 6822 DH Arnhem. De locatie ligt op loopafstand van Station Velperpoort en is dus goed bereikbaar met het OV.