Docenten

Robin Broens

Circusdocent allround met specialisatie in acrobatiek.

Ik geef al mijn halve leven les in circus. Naast docent treed ik graag op met een act waarbij ik stoelen op elkaar stapel om er daarna trucs op te doen. Mijn liefde ligt bij het circus en dan voornamelijk bij acrobatiek. Ik geef les aan de kindergroepen, jongeren en volwassenen. Ook ben ik vaak te zien op Voortgezet Onderwijs waar ik circuslessen verzorg.

Bryan van der Meer

Circusdocent allround

Ik ben 21 jaar oud en bijna klaar met mijn opleiding aan het CIOS. Ik ben inmiddels al 5 jaar docent circus. Ik noem mijzelf een allround circus docent met specialisatie in acrobatiek. Ik vind het belangrijk om binnen de circusschool samen te eten en een familiegevoel te creëren. Ik help graag met leerlijnen op te zetten en assistenten te trainen.

Alexandra Szebellédi

Teacher AerialClasses and responsible for the 18+ program

I am Alexandra from Hungary. I reached professional level in pole fitness and I am also experienced in aerial hoop, aerial silk and hammock. It started as a hobby, but these sports quickly became professions, never ending bonds. ln addition, in 2020 I was participating in a fitness trainer course to learn more about the body, muscles and the perfect workouts and stretching. 
I recommend to try aerials because its multifarious being. The lessons are varied, every time you will learn something new according to your physique, so you can improve yourself continously, the result is granted. No previous experience needed, we will start from the basics and let the magic happen. Come, try and be an addicted aerialist too.

Yvon Holman

Docent Luchtacrobatiek en verantwoordelijk volwassenenaanbod

Ik ben Yvon en ik werk hier als circusdocent bij fabriek fysiek. Ik zal mezelf kort introduceren. Ik heb een achtergrond in dans, maar sinds 2017 is daar de liefde voor aerial silk bijgekomen. Daarnaast houd ik mij bezig met het lesaanbod voor volwassenen waar je mij ook tegen kan komen als luchtacrobatiek docent.
Momenteel studeer ik aan de ALO om bevoegd leerkracht te worden in bewegingsonderwijs.
Lesgeven is mijn passie, en ik kijk er naar uit om mijn enthousiasme voor de lessen met jullie te mogen delen.

Florian Veenendaal

Circusdocent allround

Vanaf kleins af aan ben ik bezig geweest met ontdekkend bewegen. Naarmate ik ouder werd kwam hier ook de wens bij anderen te enthousiasmeren voor beweging. Vanuit die wens ben ik gaan studeren voor docent bewegingsonderwijs. Zelf hang ik het liefst met een salto ondersteboven in de lucht, maar ik kan ook urenlang jongleren en af en toe het “gevaar” opzoeken met bepaalde vuuracts.
Mijn doel als docent is om leerlingen zo breed mogelijk te laten ontplooien en circus is hiervoor op veel verschillende niveaus het perfecte middel. Plezier in beweging staat bij mij altijd centraal!

Mascha van den Barselaar

Train de Trainer, vertrouwenspersoon en cursistenadministratie

Op 8 jarige leeftijd ben ik zelf begonnen met het volgen van cursussen bij Circus Poehaa. Daarna ben ik jaren docent geweest bij o.a. Circus Poehaa en Circusschool Arnhem.
​Ik heb diverse cursussen en bijscholingen gevolgd, zoals de BIC (Begeleider in de Circuskunsten) en Social Circus Trainer. Op dit moment zit ik ook in de werkgroep ‘Jeugdcircus’ van de overkoepelende circusorganisatie Circuspunt.
​Daarnaast ben ik ook nog werkzaam als Tolk Nederlandse Gebarentaal.
Op dit moment houd ik mij bezig met bijscholing/ondersteuning van de docenten en assistenten van Fabriek Fysiek, ben ik vertrouwenspersoon en ga ik een deel van de cursistenadministratie doen.

Lotte Rosier

Artistiek leider

Het maken van voorstellingen vind ik het allerleukst bij de circusschool. Ook maak ik graag nieuwe plannen en zoek ik samenwerkingen met andere organisaties. Jullie zien mij vooral als je een aanvraag doet voor een project of als je meedoet met een voorstelling.