Docenten

Robin Broens

Mijn leven is een groot circus. Ik ben docent en artiest en gespecialiseerd in acrobatiek.
Toen ik klein was ben ik met circus begonnen. Ik kan handstanden op 5 (opgestapelde) stoelen maken! Dus wil je leren springen/draaien/op zijn kop dan moet je bij mij zijn!

Bryan van der Meer

Ik ben 20 jaar oud en bijna klaar met mijn opleiding CIOS. Ik ben inmiddels al 5 jaar docent circus. Ik noem mijzelf een allround circus docent met specialisatie in acrobatiek. Ik vind het belangrijk om binnen de circusschool samen te eten en een familiegevoel te creëren.

Lotte Rosier

Het maken van voorstellingen vind ik het allerleukst bij de circusschool. Ook van nieuwe plannen ontwikkelen en samenwerken met andere organisaties word ik blij van. Jullie zien mij vooral als je meedoet met een voorstelling of een project.

Minke Ruel

Minke is dansdocente en aerialist. Zij geeft niet alleen les, maar is in verschillende shows te zien. Zij richt zich in de lessen van Fabriek Fysiek op luchtacrobatiek (aerial silk/tissu en aerial hoop) en je kunt haar lopend op stelten tegenkomen. Wil je een mooie flow in je luchttechniek leren, moet je zeker bij Minke zijn!