Docenten

Robin Broens

Circusdocent met specialisatie Acrobatiek.

Mijn leven is een groot circus. Ik ben docent en artiest en gespecialiseerd in acrobatiek.
Toen ik klein was ben ik met circus begonnen. Ik kan handstanden op 5 (opgestapelde) stoelen maken! Dus wil je leren springen/draaien/op zijn kop dan moet je bij mij zijn!

Bryan van der Meer

Circusdocent allround

Ik ben 21 jaar oud en bijna klaar met mijn opleiding CIOS. Ik ben inmiddels al 5 jaar docent circus. Ik noem mijzelf een allround circus docent met specialisatie in acrobatiek. Ik vind het belangrijk om binnen de circusschool samen te eten en een familiegevoel te creëren.

Alexandra Szebellédi

Teacher AerialClasses (aerial hoop and silk) and StretchingClasses

I am Alexandra from Hungary. I reached professional level in pole fitness and I am also experienced in aerial hoop, aerial silk and hammock. It started as a hobby, but these sports quickly became professions, never ending bonds. ln addition, in 2020 I was participating in a fitness trainer course to learn more about the body, muscles and the perfect workouts and stretching. 
I recommend to try aerials because its multifarious being. The lessons are varied, every time you will learn something new according to your physique, so you can improve yourself continously, the result is granted. No previous experience needed, we will start from the basics and let the magic happen. Come, try and be an addicted aerialist too.

Elien Watson

Docent dans en acrobatiek

Momenteel heb ik bijna de bachelor docent dans afgerond maar ik heb naast dans een fascinatie voor alle bewegingsvormen. Zo heb ik toen ik jong was geturnd, doe ik yoga en heb ik martial arts lessen gevolgd. In mijn lessen maak ik graag een mix van stijlen met aandacht voor verschillende bewegingskwaliteiten en muzikaliteit. Dit blok geef ik een lessenserie dans en acrobatiek binnen Fabriek Fysiek.

Mascha van den Barselaar

Train de Trainer, vertrouwenspersoon en cursistenadministratie

Op 8 jarige leeftijd ben ik zelf begonnen met het volgen van cursussen bij Circus Poehaa. Daarna ben ik jaren docent geweest bij o.a. Circus Poehaa en Circusschool Arnhem.
​Ik heb diverse cursussen en bijscholingen gevolgd, zoals de BIC (Begeleider in de Circuskunsten) en Social Circus Trainer. Op dit moment zit ik ook in de werkgroep ‘Jeugdcircus’ van de overkoepelende circusorganisatie Circuspunt.
​Daarnaast ben ik ook nog werkzaam als Tolk Nederlandse Gebarentaal.
Op dit moment houd ik mij bezig met bijscholing/ondersteuning van de docenten en assistenten van Fabriek Fysiek, ben ik vertrouwenspersoon en ga ik een deel van de cursistenadministratie doen.

Lotte Rosier

Artistiek leider

Het maken van voorstellingen vind ik het allerleukst bij de circusschool. Ook maak ik graag nieuwe plannen en zoek ik samenwerkingen met andere organisaties. Jullie zien mij vooral als je een aanvraag doet voor een project of als je meedoet met een voorstelling.