Kinderfeestjes

Je kinderfeest in handen geven van experts én een onvergetelijke ervaring?
Dat kan bij Fabriek Fysiek! Voor de jarigen hebben we vier verschillende feestjes. Er kan ook een presentatie voor de ouders worden verzorgd.
Meer informatie? We helpen je graag verder. Mail naar info@fabriekfysiek.nl

Jongleren 8+ (120 minuten)*
Maak je eigen jongleermaterialen en krijg een workshop van een circusdocent!
Iedereen maakt zijn eigen jongleerballen en/of een flowerstick. Je leert meteen hoe je hier mooie trucs mee kan maken als een echte jongleur!

Hoelahoep 6+ (90 minuten)*
Leren hoelahoepen met je eigen hoelahoep? Je versiert met tape je eigen hoelahoep en krijgt een workshop van een circusartiest. De trucs zijn divers en haalbaar voor ieder niveau en leeftijd.

Multicircus 4+ (90 minuten)
Wil je de ster zijn in je eigen show? In dit feestje maak je een eigen show met al je vrienden! Verschillende circusdisciplines komen aan bod en je leert de mooiste trucs!

Illusie 6+ (90 minuten)
Een spectaculaire truc op de gevoelige plaat! Na te hebben geoefend op verschillende circustrucs laat je je verbeelding op de loop. Welke aller moeilijkste truc kun jij verzinnen met je vrienden? Deze fotograferen we zodat het lijkt alsof je deze truc echt doet! Je krijgt de foto als aandenken opgestuurd!

Prijzen
De prijzen zijn voor feestjes met 8 kinderen inclusief jarige. Voor elke extra deelnemer betaal je 8 euro.
De prijs is inclusief limonade en koek in de pauze.

Een feestje van 90 minuten kost 100 euro.
Een feestje van 120 minuten kost 125 euro.

*Bij de workshop jongleren en de workshop hoelahoep komen er materiaalkosten bij. Bij jongleren € 20,- en hoelahoep € 30,-.