Korting bij Stadstheater Arnhem

Korting bij Stadstheater Arnhem

Speciaal voor leerlingen én ouders, broers en zussen van Fabriek Fysiek. Een voorstelling kost € 10,00 en we selecteren een aantal voorstellingen die zich bevinden op het grensvlak van circus.

Waarom krijg je korting? Als waardevolle aanvulling op je circuslessen. We merken vaak dat de beeldvorming van circus niet klopt met het professionele aanbod. Circus heeft veel verschillende vormen, vaak gecombineerd met dans en theater. Stadstheater Arnhem programmeert veel voorstellingen met circus en fysiek theater. We laten jullie graag mee genieten van al deze verschillende vormen!

Vanwege de corona is nog niet het gehele programma van het stadstheater bekend. Zodra er meer voorstellingen bekend worden laten we jullie dit weten! Wil je naar een van de voorstellingen? Stuur even een berichtje naar info@fabriekfysiek.nl en wij sturen je een kortingscode!

De Managers – La Isla Bonita Woensdag 21 oktober – 20:30 uur

Hoe spreken we met elkaar anno 2020? Mime- en performancecollectief La Isla Bonita gaat met elkaar om tafel. In een wereld van maatpakken, flip-overs, PowerPoints en flesjes Spa vergaderen vijf witte managers op een geheime locatie. Hoe moet het verder met de wereld, de mensheid, de zaak, dit team, de productpresentatie van volgende week dinsdag? Is de man, pardon: de mens, in staat aan een vergadertafel tot zinvolle oplossingen te komen? Lees hier verder >>

Road to Panama 2020 – Panama Pictures Woensdag 02 december 2020 – 20:30

Road to Panama 2020 is een spectaculaire reis naar, op en over de grenzen van dans en circus. Voel de performers boven je hoofd zwieren, ervaar hun fysieke toewijding, proef de spanning en word zo deel van een uitzonderlijk avontuur. Lees hier verder >>