Rooster nieuw seizoen

Rooster nieuw seizoen

<The English version can be found on the website: Click here>

Inmiddels zijn alle lessen afgesloten en begonnen aan de zomerstop. Achter de schermen zijn wij nog even druk bezig, zodat ook wij even vakantie kunnen houden.
Er zijn een aantal veranderingen in het nieuwe seizoen in (de opzet van) de lessen en administratie en de contributie voor volwassenen.

Praktische informatie:
We beginnen weer met de lessen vanaf maandag 11 september.
Als je je hebt ingeschreven voor het nieuwe seizoen, ontvang je begin september nog een bericht over de definitieve start.

Administratie en inschrijven
We stappen over naar een nieuw ledenadministratiesysteem genaamd Club-Assistent. Uiteindelijk wordt de website ook over gezet, maar we zitten nu nog in een tussenfase. Omdat het voor ons ook nog wennen is, kan het zijn dat informatie op sommige plekken nog niet klopt of compleet is. Kom je iets tegen, laat het vooral weten, dan kunnen wij het aanpassen.
Volg vooral de links in deze mail, want dan kom je op de meest actuele informatie uit.

Het nieuwe rooster kan je hier vinden: https://fabriekfysiek.club-assistent.nl/rooster
Hier kan je de gewenste locatie selecteren en zie je alle lessen die op deze locatie worden aangeboden.

Om je in te schrijven ga je naar deze pagina: https://fabriekfysiek.club-assistent.nl/lidworden
Of klik op in het rooster op aanmelden of proefles.
Het is voor iedereen nodig om zich in te schrijven, ook als je al eerder les hebt gevolgd bij Fabriek Fysiek.
–> Ben je nieuw, dan kan je eerst een proefles volgen. Selecteer dan ‘Proeflid’ op het aanmeldformulier.
–> Heb je al eerder (proef)les gevolgd bij ons en weet je zeker dat je deel wilt nemen aan de cursus, selecteer dan ‘Clublid’ op het aanmeldformulier.

Vervolgens kan je de gewenste groep selecteren en de rest van je gegevens invullen.

Club-Assistent
Club-assistent biedt een aantal mogelijkheden, die het voor ons en jullie makkelijker maken. Er bestaat ook een app, deze kan je installeren om van dezelfde mogelijkheden gebruik te maken.
Alle leden krijgen een eigen inlogaccount, hier heb je inzicht in de lessen die je volgt. Je kan je eigen gegevens wijzigen, ook de vakanties kan je hier zien.
Kan je een keer niet komen, dan kan je via de inlog jezelf afmelden voor de les, zo is de docent meteen op de hoogte dat je er niet bent.

Betaling volwassenen
Bij de volwassenen merken we dat er veel behoefte is aan flexibiliteit. Met het nieuwe systeem wordt het voor ons makkelijker om die ook te bieden.
Het is nu mogelijk om te betalen per maand, een vaste contributieprijs, maar het is ook mogelijk om per uur les te betalen. Aan het eind van de maand wordt dan automatisch berekend hoeveel uur les je hebt gevolgd.
Vanaf komend seizoen moet er bijbetaald worden als je mee doet met de Sportkaart. Dit staat nu ingesteld op flexibele contributie, waar je dus per gevolgd uur les betaald. Mocht er behoefte zijn om daar ook een vaste contributieprijs voor te hebben, laat het dan vooral weten, dan gaan wij die optie ook instellen.

Wijzigingen in groepen
Koprol-/Zweefrolfabriek Arnhem
Zoals je op het rooster kunt zien, zijn er een aantal wijzigingen in de koprol- en zweefrolfabriek. Hierdoor hopen wij beter aan te sluiten bij de leerlingen.
De lestijd van de meeste groepen is gewijzigd naar 1 uur in plaats van 1,5 uur. Op de maandag is nog een zweefrolfabriek van 1,5 uur, deze is vooral bedoelt voor kinderen die al iets harder willen oefenen en iets minder willen spelen.
Verder hebben we besloten om de meeste groepen te splitsen, ze worden dus niet meer gecombineerd gegeven. Als je het toch leuk vind om in een groep te komen met verschillende leeftijden, dan kan dat op de zaterdagochtend.

Saltofabriek Arnhem
De verwachting is dat dit een grotere groep wordt dan afgelopen jaar. Dit omdat een deel van de leerlingen uit de Flikflakfabriek van vorig jaar doorstroomt naar de Saltofabriek. Juist bij de jongeren vinden wij dat een groot pluspunt, samen kan je nog meer van elkaar leren.
Om te zorgen dat iedereen genoeg aandacht krijgt, werken we samen met gastdocenten. Gedurende het jaar zullen verschillende docenten voor een aantal weken achter elkaar aansluiten en samen met Robin de lessen geven. Deze docenten hebben elk een ander ervaringsgebied, waardoor je ook weer andere dingen kunt leren. Zo hebben we bijvoorbeeld docenten die heel goed zijn in aerials, acrobatiek, jongleren of het maken van acts.

Volwassenen Arnhem
Het aanbod voor volwassenen wordt uitgebreid met een cursus Dynamische Acrobatiek van Robin, hier ga je aan de slag met handstanden, rollen en sprongen.
In Nijmegen is er zowel een Multicircus les, als een cursus in verschillende blokken met een specifieke techniek. De Multicircus lessen in Arnhem worden gegeven in blokken. Verschillende docenten zullen een aantal weken achter elkaar de lessen geven. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld een blok jongleren of acrobatiek. Het is mogelijk om per blok te beslissen of je mee doet. De exacte invulling laat nog even op zich wachten, we zijn druk bezig om de docenten te regelen en te verdelen over het jaar.
De Aerial Silk lessen in Arnhem worden overgenomen door Lieneke. Op dit moment staan er twee lessen op het rooster, maar als er genoeg aanmeldingen zijn, kijken we naar de mogelijkheid om een nieuwe groep op te starten.

Mochten er nog vragen zijn, laat het vooral weten! (administratie@fabriekfysiek.nl) Verder alvast een fijne vakantie gewenst en hopelijk zien we iedereen weer terug na de zomer.