Voortgezet onderwijs

We hebben veel ervaring met het opzetten van educatieve projecten in het voortgezet onderwijs. Het liefst ontwikkelen we langdurige trajecten op maat die passen bij de organisatie.

Zoals circuslessen die we koppelen aan andere vakken zoals wiskunde, natuurkunde, drama of lichamelijke opvoeding.

In veel projecten werken we samen met andere disciplines zodat de bewegingsidentiteit van de leerling zich op verschillende wijze kan ontwikkelen. De meeste leerlingen zijn zich weinig bewust van hun persoonlijke bewegingsidentiteit en wij geloven erin dat dit zich positief kan ontwikkelen door Circus. Lef, samenwerken, vertrouwen op jezelf en elkaar en jezelf tonen zijn een aantal belangrijke pijlers die natuurlijk worden gestimuleerd door het doen van circus.

Wil je een keer in gesprek om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!


Urban Acrobatics       Voortgezet Onderwijs

Urban Acrobatics zijn acrobatische disciplines in een urban setting. Denk aan Rope Jumping, Slackline, Tricking en Chinese Pole. Je gaat op zoek naar mengvormen van ‘urban’ en ‘circusdisciplines’ zoals urban dans met springtouw of een tricking-performance.

In een basisworkshop leer je verschillende beginselen van deze urban acrobatics. Hierbij wordt er veel gebruik gemaakt van differentiatie en kan iedereen op zijn eigen niveau zich ontwikkelen.  In de performanceworkshop werk je toe naar een act vanuit je zelfgekozen discipline.

Fabriek Fysiek heeft alles in huis om te werken naar een presentatie voor publiek of om te werken naar een video. Neem contact op voor meer informatie.

Prijzen

Urban acro basis                    1 (les)uur        7 euro per leerling* (minimum van 25 leerlingen)

Urban acro performance       2 (les)uren      12 euro per leerling* (minimum van 25 leerlingen)

* Deze prijzen zijn exclusief reiskosten en inclusief materiaalkosten.

* De mogelijkheid is aanwezig om CJP-cultuurkaart-gelden in te zetten.